Welvaart symbool in Feng Shui.

In Feng Shui is de plaats in je huis om een welvaart symbool te plaatsen het Zuidoosten.

Dit is de kompas richting die in de BaGua staat voor Rijkdom en welvaart.

Het Element dat hoort bij het Zuidoosten en bij het levensgebied Rijkdom, welvaart is HOUT.

Planten met ronde bladeren, symbool voor munten, zijn een goed symbool om in de Welvaart- of Rijkdomhoek van je huis te plaatsen. Dit kan ook in de Zuidoost hoek in je woonkamer of in een andere kamer. (Beter niet in de slaapkamer.)

welvaart plant

Afbeelding Crassula, ook wel Money-plant genoemd.

Een goed symbool om welvaart te voeden is een aquarium met goudvissen. Volgens de vijf elementen wordt het element hout gevoed door het element water. Neem acht of negen goudvissen. (Er wordt gezegd dat het niet erg is als de goudvissen doodgaan, er wordt aangenomen dat de vissen dan het ongeluk dat voor iemand uit het huis bedoeld was, op zich hebben genomen). De plaats voor een aquarium met goudvissen is in de woonkamer! Plaats een aquarium niet in een slaapkamer, niet in een toilet en niet in de keuken!

welvaart symbool Feng Shui

Afbeelding aquarium met goudvissen.

 Chinese munten gebruiken voor welvaart:

Hang drie Chinese munten, met vierkante gaten in het midden, aan de deurkruk aan de binnenzijde van de voordeur. De drie munten worden met een rood lint of met een rode draad aan elkaar gebonden. De rode draad activeert de energie van de munten.

welvaart symbool Feng Shui    welvaart symbool Feng Shui

Afbeelding Chinese munten.

Overdrijf niet door aan alle deuren munten te hangen. Hang nooit munten aan de achterdeur, omdat deze ook de energetische uitgang van je huis symboliseert. Je geld zou dan juist wegstromen in plaats van naar je toe. Gebruik dit uitsluitend bij de voordeur van je huis, daar stroomt de energie je huis in. Als je voordeur in het Westen of in het Noordwesten is, werkt deze tip nog krachtiger omdat munten van metaal zijn en het element metaal bij deze twee windrichtingen hoort.

Chinese munten zijn onder andere verkrijgbaar in deze webwinkel.

inkomende zoekopdrachten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.