TAO Geomantie

TAO Geomantie

Download hier de nieuwe flyer over Landclearing.

Geomantie is de kennis van aarde – gerelateerde energieën, veroorzaakt door natuurlijke invloeden en menselijke invloeden.


Aardlagen over elkaar heen, miljoenen jaren lang.

Wikipedia geeft over Geomantie de volgende uitleg:

De geomantie ziet haar opgave in het versterken van de zogenaamde positieve en in het afzwakken van de zogenaamde negatieve krachten en energie-velden om zo een optimum aan harmonie in de leef-omgeving te bewerkstelligen.” (www.wikipedia.nl)

Breuklijnen in de aarde

De positieve en negatieve energievelden worden veroorzaakt door aarde – gerelateerde fenomenen, zoals ondergrondse waterlijnen, onderaardse moerassen en breuklijnen van de aarde. De wrijving van de waterstromen van een waterlijn met de aardlagen en aardlagen onderling veroorzaken een frequentie (gamma straling), die een negatief effect heeft op ons immuunsysteem.

Als bomen dergelijke verschijnselen vertonen staan ze vaak op verstorende energievelden of op een waterader.

Deze frequenties worden door ons lichaam ervaren als stressfactoren en zijn op lange termijn schadelijk voor onze gezondheid.Naast geologisch gerelateerde fenomenen zijn er ook mens gerelateerde fenomenen.

De aarde kent een lange historie van menselijk gebruik. Volgens de meeste wetenschappers van nu is de aarde ongeveer 4,6 miljard jaar oud.Een stuk land kan in de loop van de tijd door verschillende volksstammen bewoond zijn geweest en er kunnen zich negatieve ankers in de aarde hebben gevormd. Er kunnen bijvoorbeeld oorlogen en slagvelden hebben plaatsgevonden of de grond kan gebruikt zijn als begraafplaats waar wij nu (bewust) geen weet meer van hebben. Deze gebeurtenissen kunnen zich als negatieve punten hebben verankerd in de grond.

Ons onderbewustzijn registreert deze negatieve ankers (bv. kippenvel gevoel, zwakke knieën of vervelend gevoel in de maag) en heeft een negatief effect op onze gemoedstoestand en welbevinden en op ons immuunsysteem.

Straling van waterader

Tijdens een landclearing worden met speciale Taoïstische en Geomantie technieken de negatieve ankerpunten geneutraliseerd en getransformeerd naar positieve energie waardoor negatieve effecten verdwijnen. Na een landclearing is alle energie weer hersteld tot een niveau waarop het in de natuur is en moet zijn.

Hierdoor krijgt de grond en het gebouw een hogere vitaliteitwaarde. Dit heeft een positieve invloed op de bewoners of gebruikers.

Vroeger was het werk van een wichelroedeloper heel gewoon.

Het zou ideaal zijn als een landclearing kan plaatsvinden voor de bouw begint, het is echter ook goed mogelijk de energie van bestaande gebouwen te harmoniseren.

Het is aanbevolen om voor het plaatsen van Feng Shui remedies een landclearing of spaceclearing uit te voeren.
Als we bijvoorbeeld een fontein op een plek met linksdraaiende energie plaatsen, wordt die energie op deze manier verspreid.

Huizen, gebouwen en stukken land, die moeilijk te verkopen of te verhuren zijn en die op deze manier worden gezuiverd, voelen merkbaar lichter aan, worden opeens aantrekkelijker en zijn veel gemakkelijker te verkopen of te verhuren.

Klik hier als je meer wilt lezen over Tao Geomantie.

Klik hier om de nieuwe flyer over Landclearing te downloaden.

inkomende zoekopdrachten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.