Reviews: dit zeggen mensen die workshops en lessen hebben gevolgd

Cosima: Jan geeft de QI MAQ Feng Shui trainingen met veel liefde en hart, bijzonder vriendelijk, hulpvaardig en geduldig.
Als Tao Geomancy master heeft hij nog extra veel inzicht en weten, een mooie aanvulling op de Feng Shui.
Tegelijk is hij zo bescheiden, dat je gelijk thuis zal voelen.
Dank je wel Jan, ik heb genoten van de lesdagen. 

Jeroen van D.: “nu snap ik het eindelijk helemaal. Complexe materie weet Jan heel geduldig en eenvoudig uit te leggen.”

An: Wat een fantastische les heb je ons gisteren gegeven!
Dank daarvoor en ook voor het delen van je presentatie.
Het smaakt zeker naar meer.

Hannie: Ik dacht dat het heel ingewikkeld zou zijn maar dankzij jouw heldere uitleg valt dat voor mij toch mee 😃. Ik sluit me aan bij An, een vervolg cursus lijkt me geweldig. Flying stars, het hele kompas, …

Jeroen B.: Ik heb erg veel geleerd van je workshop afgelopen vrijdag. Ben helemaal op zoek naar waar de ‘chi’ komt en gaat : )
Ik weet er natuurlijk maar bar weinig van maar ergens voelt het ook logisch. Bijzonder hoor.

Annemieke: “Mijn handen begonnen al tijdens de inspirerende workshop te jeuken om thuis met de praktische tips aan de slag te gaan!”

Joyce: ik heb de middag bij jullie heel informatief gevonden en ben weer meer bewust met Feng Shui bezig. Jullie presentatie vond ik heel prettig en ik kon merken dat jullie het vanuit je hart deden en doen.

“De workshop Lente Feng Shui heb ik als zeer waardevol ervaren.”

“De basisbegrippen zijn voor mij helder uitgelegd. Met een schat aan praktische en direct toepasbare tips ging ik, vergezeld van een handig naslagwerk, aan het einde van de middag naar huis. :-)”

 “De workshop is niet alleen heel erg interessant en leerzaam geweest, maar een must voor een ieder die bewust in het leven staat en aandacht wil geven aan zaken welke van invloed zijn op geluk en gezondheid. En dat is dus blijkbaar veel meer dan gezonde voeding en bewegen.”

“De workshop gaf mij heel veel energie, vooral over landclearing en de Feng Shui vormschool heb ik veel geleerd. De sfeer was prettig de locatie perfect.”

“Ik vond het een inspirerende middag en ben onder de indruk van jullie kennis en ervaring.”

“Een leerzame workshop vol praktische tips om Feng Shui gelijk toe te passen in je huis.”