Woon- en werkpand Mansan Health and Beauty

Het eerste werk dat ik heb gedaan voor deze klant, het woon- en werkpand Mansan Health and Beauty, is een Landclearing van het kavel. Alle negatieve energetische ankers zijn verwijderd en de energie van het kavel is verhoogd naar een waarde van + 800 qu.

Vervolgens heb ik samen met de klant en met de bouwkundig architect ervoor gezorgd dat het huis een goede backing en een goede facing kreeg. Daarna heb ik een uitgebreid Feng Shui Consult gemaakt. Dit zijn de berekeningen  van de energiestroom, de Bagua, East-West system en de Flying Stars. In een uitgebreid naslagwerk zijn deze ook geinterpreteerd en helder uitgelegd.

Toen ik de energiestroom van het pand in beeld heb gebracht hebben we samen besloten om alle uitwendige hoeken af te ronden. Dit geeft een mooie zachte energiestroom en het is erg voelbaar.

 


Iedereen heeft zijn handafdruk in het beton gezet, ook de beer.

Tijdens de bouw ging alles goed, de bouwploeg die uit Servië kwam heeft heel goed en harmonieus samen gewerkt. Er werd positief mee gedacht en kleine veranderingen werden werden enthousiast en zonder meerwerk-rekeningen uitgevoerd.

Het huis is gebouwd met hout skeletbouw door een Servische aannemer.

Onder de vloer is een laag speciale Feng Shui folie aangebracht. Deze folie houdt onder ander Radongas tegen en ook de negatieve straling van bijvoorbeeld wateraders.

Ook heb ik een ontwerp gemaakt voor de tuin op basis van Feng Shui en dit visueel gemaakt met 3D tekeningen van huis en tuin.

Bij de ingang naar de praktijk staat nu een waterbron. Deze geeft positieve energie en zorgt ervoor dat de klanten blijven komen.

In het ronde raam is een grote sticker van de flower of Life geplaatst.

Alles bij elkaar opgeteld is dit een heel vitaal huis en zijn het hele vitale praktijkruimten geworden. Klanten voelen zich hier goed. Het gezin voelt zich hier fijn, alle kinderen slapen goed en elk kind heeft haar eigen slaapkamer.

Nog een paar plaatjes van het interieur van de praktijkruimten, de wachtruimte en het winkeltje.


De praktijk in het woon- en werkpand van Mansan Health and Beauty.


Als laatste is een hartsteen die het hartpunt markeert geplaatst en geactiveerd naar de frequentie van het menselijk hart.

Kijk hier voor meer informatie over Mansan: http://www.mansan.nl/