Reviews: dit zeggen mensen waar ik een Landclearing heb gedaan.

In augustus 2023 hebben wij Jan Detz kunnen winnen om ons grondstuk in Zuid-Amerika te clearen.
Een respectabele klus, wat hij uiteindelijk op soepele en voortvarende wijze geklaard heeft.
In deze bijzondere week hebben wij Jan leren kennen als een ongecompliceerd, servicebewust, flexibel en vooral positief mens met wie een goede samenwerking als vanzelf komt.
Het delen van zijn brede kennis in raad en daad inzake Landclearing en Feng Shui hebben wij ook zeer gewaardeerd.
We zijn Jan dankbaar voor het gelukte project, met een nu voelbaar schoner en lichter grondstuk.
Het grondstuk is vanaf zijn bezoek naar ons gevoel voor altijd in een andere staat gekomen.

Chapeau!
Fam. Wagner.

Wij ervaren na de landclearing een zachte, aardende energie waar deze voorheen uitdagend en stressvol was. Een situatie die voor veel conflicten zorgde in ons gezin met zeer verschillende sterke persoonlijkheden. Het contact onderling in duidelijk meer harmonieus na de landclearing. 
Het (gaan) slapen gaat voor iedereen beter. Dat is veelzeggend want gaan slapen is voor onze dochter van 13 al haar hele leven een probleem. Ook voor mij is slapen de afgelopen twee jaar een uitdaging geweest. De dagen na de landclearing sliep ik dieper dan ik mij van de afgelopen jaren kan herinneren. 
Wij namen deel aan de voorbereidingen en de afronding van de landclearing wat belangrijk voelt voor onze verbinding met het proces. Achteraf kregen we een uitgebreid rapport met uitleg en waardevolle tips voor het verder aanpassen en verbeteren van de energie in huis. Wij zijn enorm geholpen met en dankbaar voor de landclearing waardoor wij, na 16 jaar, eindelijk het gevoel hebben te kunnen landen en uitrusten in ons eigen huis. Nu echt ons thuis. 
Het was prettig werken en communiceren met Jan die vakkundig werkt vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid.
Linda, Martijn, Liz (13), Noa (11) en Monty (pup)

Anky:
Ik voel heel duidelijk een versterkt energieniveau in de tuin en in het huis.
Een soort van aarde-gevende (verankerende) energie die rust geeft. Gisteren was een vriendin hier aanwezig en zij voelde het ook toen we samen in de tuin stonden. 
Verder zijn we nog steeds blij dat we de clearing hebben gedaan. Vooral de tuin voelt prettiger. Vrienden die op bezoek komen zeggen ook vaak dat het fijn voelt in huis. Dat zeiden ze eerder ook al wel, maar nu nog vaker. Ook zei een vriendin vorige week, al wandelend door de tuin, dat ze nu heel rustig en aandachtig naar mijn tuinverhalen kon luisteren. Meestal is dat niet zo😉.

Ellie:
‘ het was een bijzondere ervaring de landclearing.
Ik zocht een binnenhuisarchitect die ook de feng shui beheerst en kwam toen bij Jan uit. Ik had nog nooit van landclearing gehoord maar het leek me goed voor mijn gezondheid want die kan wel een steuntje gebruiken.
Na de clearing voelt het huis in balans , rustig en geaard . Het was eerder niet slecht maar daarna voor mij beduidend meer in balans
Een mooie bijkomstigheid was dat het huis supersnel was verkocht voor de juiste prijs, aan de juiste mensen en de verhuizing pas op de gewenste datum.
Op onze nieuwe woonplek gaat het uiteraard weer gebeuren’ Ellie

Cassandra:
Toen Jan in mijn huis Feng Shui ging toepassen, wist ik nog niet veel over deze filosofie. Ik wilde het wel graag  omdat ik in ruimtes vaak gevoelig ben voor sferen. Als ik ergens binnen kom, kan ik mij juist heel prettig of het tegenovergestelde voelen, zonder dat daar een reden voor is. Ook heb ik van kleins af aan al moeite om in slaap te vallen.
Ik ben heel blij dat Jan bij mij is gekomen om mijn huis energetisch te reinigen. Ik voel mij erg prettig in mijn eigen huis. Ik heb meer rust in mijn hoofd, ik heb een positiever zelfbeeld en voel mij niet meer eenzaam. Ook het slapen gaat al veel beter.

John:
Even een positief bericht.
Het huis is verkocht onder voorbehoud. (binnen twee maanden na de landclearing)
Wat betreft de landclearing, deze is mij goed bevallen.
Het huis werkt als een acculader.

Anne:
Jan heeft het huis van mijn geliefde gecleard. Wat ik heel opmerkelijk vond, was dat ik een verschil kon ‘horen’. De afwezigheid van een soort kwetterende ruis. Ik ervaar een vredige stilte. Het voelt nu heel rustig en eenvoudig in het huis. Hier kan liefde wonen ❤.

Pepijn:

Bij de bezichtiging van onze huidige woning voldeed en overtrof deze al onze wensen. Praktisch klopte alles, maar toch voelde het niet zoals ik het zou graag zou willen. Een bepaalde onrust. Zodoende wist ik direct dat ik het huis door Jan ‘schoongemaakt’ wilde hebben. Mijn ervaring in een pand waar hij het werk had gedaan voelde namelijk fantastisch; sereen, stil en verankerd. Zodoende hadden we Jan ook voor ons huis gevraagd.

Voordat we de landclearing deden voelde het nog niet als onze eigen plek. We ervaarden de onrust als we in het huis waren en sliepen beide slecht. Na de landclearing was dit totaal anders. Het huis is nu stil en schoon. Door de korte oefening aan het begin van de dag en het einde van de dag ervaarden we dat letterlijk. Het lichaam vertelde ons wat er gebeurd was, op rationeel niveau is het lastig te  verklaren’. Momenteel voelt het als thuis en eigen. Inmiddels is de nachtrust ook weer terug en door de tips om Electro smog te verminderen lijkt er minder ruis in huis. Zowel mentaal als energetisch.
Dank Jan!

Jeroen:

De landclearing van Jan was een bijzondere ervaring. Het tart de logica van het westers wetenschappelijke denken maar tegelijkertijd is de nuchtere vanzelfsprekendheid van Jan overtuigend. ‘Proof of the pudding’ is natuurlijk of we verschil zouden ervaren in het huis van meer dan 100 jaar oud dat wij kochten. Niet alleen ik maar ook mensen met wie we er geen woord over gewisseld hebben waren verrast door de openheid en lichtheid van de sfeer in het huis, waarbij het voor-na verschil echt opmerkelijk was. Mijn advies: bij twijfel doen!

Marina:

Ik houd van mijn huis, alleen had ik de eerste jaren een ‘vol en druk gevoel’. Energie moet stromen en in mijn huis leek het soms stil te staan en op te potten. . wat een soort van drukte bij mij teweeg bracht.
Het leek een mooie gelegenheid om kennis te maken met Jan Detz en zijn landclearing. Ik was onder de indruk van de voorbereidingen en de uitleg die ik kreeg. Ik ken Jan als een integer en hoog opgeleid Feng Shui specialist die energie in balans brengt.
Het verschil was opmerkelijk! Ik kwam mijn oprijlaan op en voelde een heerlijke ‘losse’ en ruime’ energie, ruimte en rust! En dat hield aan tot in mijn huis, heerlijk!
Wat een verbetering.

Toen ik mijn vakantiewoning 8 maanden te koop had staan en niets leek te lukken, weer Jan Detz gevraagd… hij verhoogde de energie en zette de intentie dat mijn woning niet alleen snel maar ook voor een goede prijs zou worden verkocht. Twee weken later ging het voor de vraagprijs weg!!

Het is moeilijk te geloven, want we kunnen energie niet zien. Maar we vinden het wel gewoon dat we met elkaar praten door een telefoon… alsof we die golven zien. Nee, voor mij is dit geen hocus pocus maar een goed bewijs dat energie in balans kan worden gebracht.
U begrijpt.. in ieder volgend huis vraag ik eerst een landclearing van Jan Detz.

Helga:

Na de landclearing van Jan, die een hele dag in beslag nam, kwamen we thuis en ons huis stond in de zon.
Het was Januari en de zon had zich nog niet echt laten zien, dat viel op.
Samen hebben we als gezin samen met Jan de kristallen in de grond gestopt, dat was een mooi ritueel.

Ons huis en onze tuin voelen nu nog meer als onze plek, ons thuis, licht en open.
We wonen nu 2 jaar in deze boerderij, helemaal verbouwd.
De landclearing was de finishing touch, een verbouwing op een ander level, de energie.
Zoveel is er gebeurd in de geschiedenis van dit pand, dat het je helemaal toe-eigenen van de plek voor ons om een landclearing vroeg.
Het is moeilijk in woorden te vatten, maar we ervaren het, het voelt lichter, het sprankelt.

We slapen beter en er is ineens meer beweging in onze plannen om hier onze woon- werkplek van te maken, vanuit onszelf, maar ook vanuit de omgeving.
We zijn helemaal blij met onze plek.

Fruit- en bloemenoffer tijdens een Landclearing.

Marina:

I hired Jan as a Feng Shui architect to help me with the decoration of my house and the clearing of my land. I believe energy is really important in our daily life: it has to flow. Feng shui is an ancient science developed over 3,000 years ago in China. It reveals how to balance the energies of any given space to assure health and good fortune for people inhabiting it.
Jan is an expert in his field, not only is his own energy very balanced, he is also trained by great Masters. His personal touch makes the whole setting different: he listens well to my questions (and sometimes my disbelief) and seems to have the right answer anytime. Anyway, my house and garden feel very, very ‘at home’ again. And people visiting me always ask me how I get this nice and quiet atmosphere. Aks Jan if you want to know…

Top Qualities: Personable, Expert, High Integrity

Jasper:

Enige tijd gelden hebben wij een nieuw huis gekocht. Op aanraden van een bekende hebben wij Jan Detz gevraagd ons van advies te voorzien op het gebied van Feng Shui.

Praktisch als ik ben wil ik dingen graag zelf kunnen zien en ervaren. Tijdens het consult heeft Jan mij daarom de praktische inslag van Feng Shui laten zien. Voor mij betekend dit dat je je omgeving voor of (onbedoeld) tegen je kunt laten werken.

Bijvoorbeeld, in ons oude huis hadden wij op de slaapkamer levensgroot foto behang van een jungle. “Slapen jullie goed?”, vroeg Jan ons. “Nou, daar hebben we nog wel eens problemen mee”, antwoordde wij. Jan legde ons uit dat, hoewel wij het jungle behang hadden gekozen als symbool voor natuur, het natuurlijk wel erg spannend is om iedere nacht in de jungle te moeten slapen. En daar viel het kwartje. En zo zit onze omgeving blijkbaar vol met bewust en onbewust gekozen symbolen, die voor of tegen ons kunnen werken.

Tijdens het consult heeft Jan uiteraard met ons gekeken naar het huis. Maar hij besteedde ook uitvoerig aandacht aan de dingen die in ons leven spelen. Familie, vrienden, werk, gezondheid, etc. en de invloed die onze woonomgeving heeft op deze aandachtsgebieden. Op basis hiervan heeft hij een gedetailleerd rapport opgesteld met concrete tips en interessante inzichten voor het inrichten van onze woning.

Jan heeft ons hier erg mee geholpen. Vanaf het moment dat we begonnen met het verbouwen van ons nieuwe huis, tot op de dag van vandaag. Want we pakken het rapport er nog regelmatig bij. Het geeft ons richting en houvast bij het inrichten van ons huis. En dat merk je. Een van de eerste dingen die mensen vaak zeggen als ze bij ons binnenkomen is dat het er gezellig en warm aanvoelt. Het huis heeft door de inrichting een sterke “Chi” gekregen, weet ik nu.

Review van een klant waar ik een landclearing heb gedaan.

Deze mensen waren al geruime tijd bezig om een nieuw huis te bouwen op een door hen gekocht kavel. Er waren wat problemen en vertraging in het proces ontstaan met de aannemer die het huis zou gaan bouwen.

Ik heb een Landclearing gedaan op het nog lege kavel waarbij ik samen met de opdrachtgever het hartpunt van het kavel heb geactiveerd. Daarbij heb ik hen ook gevraagd om alle positieve intenties op papier te zetten. Deze intenties hebben we samen op het kavel begraven nadat de grond energetisch schoon was.

Lees hieronder het resultaat:

“Sinds jij ons kavel hebt gereinigd ervaar ik een andere energie op verschillende terreinen, wat mij hoopvol stemt. De dinsdag na de reiniging zouden wij een afspraak hebben met de oude aannemer, welke wij echter hebben afgezegd omdat er geen nieuwe informatie op dat moment was. Niettemin heb ik de indruk dat er op verschillende ‘fronten’ gewerkt wordt om een en ander tot een goed einde te brengen. Ik voel mij meer gedragen door de grond en sommige intenties lijken al vorm te krijgen. Als ik op onze grond ben, voel ik blijdschap en een vredig gevoel en een sterke verbondenheid ermee. Opvallend is overigens ook dat mijn meditatie zich heeft verdiept. De ontwikkelingen met de oude aannemer volgden elkaar in snel tempo op. Na een aantal besprekingen bleek deze failliet te gaan. Na de eerste shock te boven zijn gekomen, bleek dit nieuwe kansen te geven en opvallend genoeg hebben we bij een nieuwe aannemer voor een totaal andere woning gekozen welke nu, achteraf, veel beter bij ons past. Grappig hoe dingen kunnen lopen. We zijn dankbaar dat we op dit stuk grond mogen bouwen en danken jou voor je inspanningen en ook de extra service toen het even tegen zat”.

Kijk voor meer informatie ook op de volgende pagina:

http://88fengshuitips.com/tao-geomantie/