Over Jan Detz

Wie is Jan Detz?

Welkom op de website 88 Feng Shui Tips.

Het doel van deze website is dat ik zoveel mogelijk tips en informatie over Feng Shui ga geven en ik u wil helpen om betere energie in uw huis te krijgen.

Over Jan Detz

Jan Detz

Mijn naam is Jan Detz.

Ik woon en werk in Nijmegen, Nederland. In het hele land werk ik aan projecten. Sinds 1987 werk ik als interieurarchitect aan zowel grote als aan kleine projecten, veelal in de gezondheidszorg maar ook bedrijfsgebouwen en voor particuliere opdrachtgevers.

 

Video:

Wat doe ik?

Sinds 2009 werk ik ook als Qi-Mag Feng Shui Consultant, het liefste gecombineerd met interieurarchitectuur.

Sinds 2014 ben ik ook gediplomeerd als Tao Geomantie Senior Master.

Feng Shui is een belangrijk onderdeel geworden in mijn werk. Indien gewenst kan ik mijn kennis van Feng Shui integreren in interieurarchitectuur. Behalve dat een gebouw esthetisch, technisch en functioneel goed moet zijn is het ook belangrijk dat in een gebouw goede en vitale energie is. Feng Shui principes zijn daarvoor heel geschikt.

Waarom ik dit doe?

Als in een gebouw of in een huis goede en vitale levens-energie is dan voelen de mensen die er wonen en werken zich ook beter. Er is minder ziekteverzuim en mensen voelen zich op alle gebieden beter. Mensen zijn gezonder, er is meer harmonie onderling, mensen hebben betere relaties op alle niveaus, er is meer welvaart, enzovoort.

Wist u dat het bewustzijn van een mens al 9 seconden na het binnenkomen in een gebouw door de energie van dat gebouw wordt beïnvloedt? De meeste mensen voelen heel snel of een gebouw “goed” voelt of “niet goed” voelt.

 Hoe kunt u meer informatie vinden?

U kunt in ieder geval 8 Gratis Feng Shui Tips downlowden als u uw email-adres achterlaat in het vakje rechts op de homepage.

Als u vragen en / of opmerkingen heeft dan hoor ik graag van u via de contact pagina of laat hieronder een bericht achter.

inkomende zoekopdrachten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.