Levensbloem, flower of life, een krachtig positief symbool.

Bijna iedereen kent de levensbloem, de flower of life.

Beginnend vanuit één cirkel, daarna verder geconstrueerd door steeds weer cirkels te trekken vanuit een punt op de cirkel ontstaat een geometrisch patroon dat er uit ziet als een gestileerde bloem, de levensbloem of “flower of life”genoemd.

De “Bloem des Levens” geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze “Bloem des Levens” bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen.

Een voorbeeld van een product dat gebruik maakt van de kracht van de levensbloem is de karaf ALADDIN. Op de bodem van deze karaf staat het symbool van de levensbloem in goud afgebeeld.

Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in dezelfde leidingen verzwakt. Slechts drie minuten in de Alladin karaf is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland.

De TC karaf Aladdin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden. De trapsgewijze opzet van zes opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie die overeenkomt met een van de eerste zes nummers van de universele Fibonacci-reeks, die in een lijn ligt met de geometrie die overal in de natuur te vinden is. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. De holte-resonantie van de Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.

Hieronder een afbeelding van de karaf:

 

inkomende zoekopdrachten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.