Feng Shui Tips: De voordeur trekt positieve energie aan.

Feng Shui Tips: Een aantrekkelijke ingang tot je huis of tot je kantoor of winkel of tot elk ander gebouw trekt goede, positieve “Chi” of levensenergie aan.

Als de voordeur aantrekkelijk is zal deze de “Chi” aanmoedigen om naar binnen te komen.

Het is belangrijk dat de voordeur of de ingang duidelijk te vinden is. Als je voor een gebouw staat moet in één blik duidelijk zijn: “dit is de ingang”.  Als de ingang naar een gebouw voor een bezoeker al moeilijk te vinden is, dan zal hij ook weinig “Chi” aantrekken.

Als je het zodanig kunt organiseren dat de voordeur van je huis in de voor jou meest gunstige richting is geplaatst, dan zal dit helpen om welvaart, liefde en geluk aan te trekken.

Alle energie of “Chi” komt in een huis of in een gebouw door de voordeur naar binnen. Daarom is het belangrijk dat de voordeur vrij is van obstakels zodat hij gemakkelijk zonder problemen open kan. Ook buiten is het belangrijk dat er geen obstakels zijn die de ingang belemmeren.

(In het E-book dat op deze website gratis is te downloaden vind je hierover meer informatie)

Feng Shui Tips

Pas op dat de voordeur niet beschadigd is of klemt. Een voordeur die moeilijk open gaat is niet goed, dit is geen goede energie om het huis binnen te komen. De maat van de voordeur moet in een juiste verhouding zijn met het huis, niet te klein en ook niet te groot. De voordeur moet groter  zijn dan de achterdeur, anders komt er minder energie binnen dan er uit gaat.

Pas ook op dat niet direct tegenover de voordeur de deur naar het toilet is en pas op dat de voordeur en de achterdeur niet direct tegenover elkaar liggen want dan gaat de “Chi” te snel het huis weer uit. Als dit zo is kun je er wat tussen plaatsen.

Zorg dat er voldoende ruimte is na de voordeur, geen dichte muur direct achter de voordeur. En erg belangrijk: Plaats geen spiegel tegenover de voordeur, de “Chi” die binnenkomt wordt dan meteen weer teruggekaatst.

Als je vragen hebt of problemen met de voordeur of met de ingang, stel je vraag op de contactpagina.

Ook vind je meer informatie in het op deze website gratis te downloaden E-book.

inkomende zoekopdrachten

Eén gedachte over “Feng Shui Tips: De voordeur trekt positieve energie aan.

 1. mijn woon situatie
  als je de voordeur binnenkomt dan kom je in de hal
  direct links in de hal is het toilet
  als je dan rechtdoor loopt dan heb je de deur van de woonkamer
  de tuindeur zit in de woonkamer en recht tegenover de voordeur
  wat kan ik doen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.