Vakantiewoning na landclearing binnen twee weken verkocht!

Voor een bestaande klant van me heb ik deze zomer een landclearing gedaan in haar vakantiewoning, binnen twee weken na de landclearing was de vakantiewoning verkocht. De vakantiewoning stond inmiddels al acht maanden te koop.

Lees hieronder het verhaal van Marina:

Ik houd van mijn huis, alleen had ik de eerste jaren een ‘vol en druk gevoel’. Energie moet stromen en in mijn huis leek het soms stil te staan en op te potten. . wat een soort van drukte bij mij teweeg bracht.
Het leek een mooie gelegenheid om kennis te maken met Jan Detz en zijn landclearing. Ik was onder de indruk van de voorbereidingen en de uitleg die ik kreeg. Ik ken Jan als een integer en hoog opgeleid Feng Shui specialist die energie in balans brengt.
Het verschil was opmerkelijk! Ik kwam mijn oprijlaan op en voelde een heerlijke ‘losse’ en ruime’ energie, ruimte en rust! En dat hield aan tot in mijn huis, heerlijk!

Wat een verbetering.

Toen ik mijn vakantiewoning 8 maanden te koop had staan en niets leek te lukken, weer Jan Detz gevraagd… hij verhoogde de energie en zette de intentie dat mijn woning niet alleen snel maar ook voor een goede prijs zou worden verkocht. Twee weken later ging het voor de vraagprijs weg!!

Het is moeilijk te geloven, want we kunnen energie niet zien. Maar we vinden het wel gewoon dat we met elkaar praten door een telefoon… alsof we die golven zien. Nee, voor mij is dit geen hocus pocus maar een goed bewijs dat energie in balans kan worden gebracht.

U begrijpt.. in ieder volgend huis vraag ik eerst een landclearing van Jan Detz.

Heel fijn dat deze vakantiewoning zo snel na de landclearing is verkocht.
Aan het begin van een landclearing maak ik altijd een fruit- en bloemenoffer om het terrein te eren, dit hoort bij de Taoïstische manier van werken die een landclearing is.

Hieronder een foto van het, in dit geval bloemen- en worteltjes offer omdat het een vakantiewoning is en mijn klant er niet elke dag is om weer op te ruimen. In dit geval hebben de konijntjes dat gedaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.