Huis verkopen?

Huis verkopen?: Lees onderstaande 10 tips en maak gebruik van Feng Shui tips om je huis te verkopen.

huis verkopen

De eerste 9 seconden dat iemand in een huis is heeft hij of zij zich een beeld gevormd over dat huis. Het bewustzijn van een mens wordt al na 9 seconden na het binnenkomen in een huis door de energie van dat huis beïnvloed. Na 9 seconden voelt een bezoeker of potentiële koper of een huis “goed” of “niet goed” voelt. Voelt het huis “niet goed” dan is de koper al afgehaakt.

Voelt het huis “goed” dan bestaat de kans dat de potentiële koper “verliefd”wordt op het huis.

huis verkopen

De eerste indruk van een huis is dus bepalend. Hoe wordt een potentiële koper verliefd op jou huis: “verleid hem of haar!”

  1. Zorg dat je huis er aan de buitenkant al aantrekkelijk uitziet. Ruim je tuin op en onderhoud hem ook.
  2. Zorg ervoor dat de voordeur duidelijk te vinden is en er aantrekkelijk uit ziet.
  3. Geen obstakels bij de voordeur, snoei grote struiken.
  4. Ruim je huis op, geef een zo gunstig mogelijke indruk en presentatie van je huis. Kijk wat er allemaal in huis staat en berg spullen die jou dierbaar zijn maar niet representatief op.
  5. Schilder je huis en onderhoud het schilderwerk, gebruik geen felle kleuren. Gebruik zachte “aarde” tinten die je huis een warme sfeer geven. Gebroken wit, crème, beige, zacht-oranje, etc.
  6. Zorg dat je huis “af” is. Kijk eens goed rond of er onafgemaakte klussen zijn en maak ze af. Zelf zie je het misschien niet meer, een koper ziet het in één oogopslag.
  7. Prop je huis niet vol met grote meubels en allerlei persoonlijke spullen. Geef een potentiële koper de kans om zijn eigen spullen in je huis te visualiseren. Hoe minder persoonlijke spullen van jou in huis staan des te makkelijker zal dit voor een koper zijn.
  8. Zorg ervoor dat elke deur in je huis helemaal open kan, geen obstakels en spullen achter de deur zetten, dat houdt ook de energiestroom tegen.
  9. Zorg ervoor dat het lekker ruikt in je huis. Je hoeft niet elke keer appeltaart te bakken maar wees alert: hoe ruikt het in mijn huis?
  10. Neem contact met mij op en laat je persoonlijk adviseren en je huis optimaliseren voor een goede verkoop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.